Tietosuojaseloste

Helma Oy:n tietosuojaseloste

 1. Rekisterinpitäjä:

  Helma Oy Y-tunnus: 0925786-5
  Hietalahdenranta 5 C sähköposti: helma@helma.fi
  00120 Helsinki puhelin: 09 668 93 90
 2. Rekisteriasiat

  Helma Oy:n asiakaspalvelu palvelee rekisteriasioissa arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-15. Asiakaspalveluun voitte olla yhteydessä joko puhelimitse numeroon 09 668 93 90 tai sähköpostilla osoitteeseen helma@helma.fi.

 3. Rekisterin nimi

  Helma Oy:n asiakasrekisteri

 4. Rekisterin peruste ja käyttötarkoitus

  Helma Oy:n asiakasrekisterin tarkoitus on asiakaspalvelun parantaminen. Rekisteriä pidetään asiakkaista asiakkaissuhteen hallintaan, hoitamiseen, ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
  Helma Oy voi käyttää rekisteriä Helma Oy:n ja asiakkaan väliseen markkinointiin. Asiakasrekisteriä käytetään esimerkiksi sähköiseen markkinointiin kuten uutiskirjeen sekä muiden tiedotteiden lähettämiseen.

 5. Rekisterin sisältö

  Rekisteriin tallennetaan vain oleelliset tiedot asiakassuhteen hoitamista varten. Rekisteri ei sisällä muita asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja.

  Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
  • Nimi
  • puhelinnumero
  • osoite
  • sähköpostiosoite
  • markkinointikiellot
  • tilaushistoria

 6. Tietolähteet

  Yrityksemme ensisijaiset tietolähteet ovat: käyttäjän itsensä rekisteröimät tiedot sekä rekisteröidyn käyttäjän asiakkuuteen, palveluiden käyttöön, viestintään sekä asiointiin liittyvät tapahtumat.
  Rekisterimme koostuu tiedoista, jotka on luovutettu asiakkaan toimesta joko verkkokauppaamme, sähköpostiimme, myymälässämme henkilökohtaisesti tai muussa vastaavassa asiakaskontaktissa kuten messuilla ja tapahtumissa.
  Keräämme rekisteriimme tietoja vain luvan antaneilta henkilöiltä.

 7. Tietojen luovutus ja vastaanotto

  Asiakastietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, muun muassa Yhdysvaltoihin, tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja sen asettamissa rajoissa.

 8. Rekisterin suojauksen periaatteet

  Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on suojattu, ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

 9. Tietojen säilytysaika
  Henkilötietoja säilytetään Helma Oy:n rekisterissä niin kauan kunnes asiakas itse pyytää tietojen poistamista. Poikkeustapauksia saattaa kuitenkin olla esimerkiksi tietojärjestelmän vaihto tai muusta syystä rekisterin päivittyminen jolloin henkilötiedot voidaan poistaa rekisteristä.

 10. Rekisteröidyn oikeudet ja oikeuksien toteuttaminen
  Euroopan Unionin tietosuoja-asetus takaa rekisteriin kirjatulle henkilölle oikeuden tulla unohdetuksi. Tämä tarkoittaa, että rekisteröity voi vaatia tietojensa poistamista ilmoittamalla asiasta Helma Oy:lle asiakaspalveluun. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu.

Yhteydenottolomake